onsdag 25 augusti 2010

Några nya rader..

Den sista veckan har varit turbulent. Jo, humöret/sinnet har gått upp i topp och ner i bott. Om och om igen.. Tja.. Livet är inte alltid som sig bör. Det svåra är att berätta HUR man känner och varför eftersom man inte kan ta på problemet själv. Det är stört omöjligt att få folk att förstå som inte varit där själva och då är det bättre på något vis låta saker vara osagda. Nåja.. nog om det!

Toppen nåddes i söndags när en gammal kompis (JF) helt oväntat dök upp i stan. Underbart att träffas efter sisådär 10 år och prata gamla minnen. Vi har haft så mycket roligt tillsammans ihop med vårat "gamla gäng". Härligt att väcka minnen till liv och skratta! Trots att tiden har gått så finns ändå det där kvar.. Inte mycket har förändrats egentligen förutom att vi har blivit äldre och snyggare!!?

Idag regnar och blåser det.. Brr.. Blir en dag inomhus! Ska ta mig över till PCD en sväng och prata bort en stund och sedan ska jag köra JF till flyget! Sedan blir det mysbyxor på och slapparkväll i soffan!

Tjing!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Det som är bäst med att ha uppnått medelåldern är att vi vet att när det går ner så går det snart upp igen. Det är skönt.

Helen Erlandsson sa...

>>>Kim, Sant, sant! :-))