fredag 11 december 2009

När tonåren känns som igår

Pratade med min gamla vän Elsa tidigare.. Som vanligt hamnar vi i samtal som skulle kunna vara tagna från tonåren.. Läste på någon nyhetssajt att våra kära gamla idoler Mötley Crüe (och dessutom Iron Maiden, Athrax m.fl) kommer till Stockholm i Augusti. Eftersom vi båda är ganska less på att försöka vara 35 (snart 36) och vuxna började tankeverksamheten komma igång..

På grund av omständigheter har jag och Elsa inte haft samma möjlighet att träffas under de sista 10 åren, men nu minsann ska vi ha kul! Vi bestämde givetvis att vi måste åka till Stockholm och minnas 80/90-talet igen. Sedan började fantasin skena iväg av bara farten. Likt tonåringar som verkligen vill se sina idoler började vi diskutera denna kommande helg. När vi funderade på boendet kom ju den där 16-åringens hjärna på idéen att vi kan ju bo på samma hotell!! Många fnissiga skratt följde, men det bästa av allt var att vi faktiskt började ta oss själva på allvar!!

Datorn stod framför ögat och genast googlade vi fram var de bodde i somras när de var på besök. Hmm.. Undrar om de var nöjda med hotellet och kommer bo där igen?? Äh.. Kan ju vara värt ett försök! Så bubblande av skratt bokade vi det billigaste rummet (som inte alls är billigt för vanliga arbetare som oss).

Hahaha.. Herregud! Ibland kan jag inte fatta att man kan vara så barnslig!! Men skoj kommer det bli vare sig de bor på samma hotell eller inte. Vi kom faktiskt fram till att det kan vara skönt att lyxa en helg om inte annat.

Nä.. 35-åringen i mig finns nog mest på papper.. I alla fall när jag är med bästa Elsa!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Helt rätt gjort av er!

Helen Erlandsson sa...

>>>Kim, Allt vi gör tillsammans är rätt... (?)